keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Jaettu jano tänä iltana Jari Sillanpää ( Aino Suhola 2004)

"Tangokuninkaat tulevat ja menevät, Jari Sillanpää loistaa suomalaisen iskelmätaivaan tähtenä yhdeksättä vuotta. Mutta miksi ihmiset vaeltavat hänen konsertteihinsa kuin kaivolle?
Eläytyvä henkilökuva kertoo veijarin syvemmästä minuudesta, herkän pojan matkasta itseensä ja ihmisyyteensä. Se kertoo pelosta, pettymyksistä, ja nöyryysharjoituksista, mutta myös unelmasta ja sen täyttymisestä. Samalla se vie kuvin ja sanoin konserttien lumoon sekä maan ainutlaatuisimman faniklubin tunnelmiin."

Aivan kuten takakansi teksti kertoo, kirja kertoo tavallisen pikkupojan matkasta tangokuninkaaksi ja yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista. 

Olen ollut tänä kesänä jo kolmella Sillanpään keikalla. Ekasta keikasta se kuuntelu oikeastaan lähtikin. Vaikka osasin silloin vain yhden kappaleen ulkoa oli hauskaa ja kirjassa käytetty ilmaus veijari on juuri sopiva sana kuvailemaan Jaria. :) Kirjaan törmäsin isovanhemmilla ja olin onneni kukkuloilla kun sain lainata sitä. 

Pidän Siltsusta erityisesti koska hän laulaa monella kielellä. Suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja yhdessä kappaleessa on  kaikkien edellä mainittujen lisäksi ruotsia. Kannattaa ehdottomasti kuunnella joku Siltsun kappale :) Omia lempikappaleitani ovat sinä ansaitset kultaa, satulinna, en se olla saa, liekeissä, muuri, malagaan ja tanssii kuin john travolta sekä rakkaudella merkitty mies :)

 Arvosana: 9 koska kirjassa olisi voinut olla enemmänkin juttua, mutta muuten hyvä :)
Sivuja:173 joista osa kuvia :) Sain hetkessä luettua :)

Suosittelen kirjaa kaikille Siltsu faneille :) Muistakaa lukea myös Avun Jari Sillanpää special koska kirja on aika vanha, mutta lehti uusi :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti