lauantai 25. marraskuuta 2017

Säädyllinen ainesosa (Leena Parkkinen 2016)


Seitsemäs Nuori Aleksis kirja😊
Tästä on muodostunut tapa jo liiaksikin, että kirjoitan ihan hurjan ajan päästä siitä kun olen kirjan lukenut. Tämän kirjankin kanssa on nyt koulukiireen takia käynyt niin vaikka luin tämän jo kesällä!

En aijo kirjoittaa tästä sen pidemmin, koska en todennäköisesti osaa enää kirjoittaa juonesta selkeästi😅
Ajattelin kuitenkin, että laitan tästä kuvan ja pienen selostuksen, että muistan lukeneeni.
Jos siis haluat kuulla kirjan juonesta -> suosittelen lukemaan jostain muualta😊 Muistan lukeneeni kirjan hyvin nopeasti joten sen täytyi olla aika hyvä. Muistan, että mielestäni kirja oli erilainen kuin mitä olin odottanut, mutta ei mitenkään huonolla tavalla. Omasta mielestäni kirja oli mielenkiintoinen ja siinä nousivat esiin monet tärkeät teemat, esimerkiksi naisen asema ja seksuaalivähemmistöt. Myös ruoka oli kirjassa tärkeässä osassa, kuten ehkä myös kannesta voi päätellä!
Kirjassa oli monta kertojaa ja henkilöt olivat mielenkiintoisia. Pidin kohdista, joissa kerrottiin henkilöiden historiasta.

Tällä hetkellä minulla on menossa Nuori Aleksis palkinnon voittananut Hanna Kauppisen teos, Kirja jota kukaan ei koskaan lukenut. Tykkään! Odotan, että saan kirjan luettua loppuun ja sitten toivottavasti saan siitä hiukan nopeammin kirjoitettua myös tänne!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti