lauantai 23. syyskuuta 2017

Saara Aalto No Fear (Laura Friman / wsoy)

Tämän kirjan lukemisesta on kauan - aivan kuten muidenkin kirjojen lukemisesta, joita en ole vielä kirjoittanut. 
En ole ehtinyt myöskään lukea mitään uusia kirjoja. Welcome to lukio!😅
Kuitenkin tänään ennen kokeiden alkamista päätin ottaa pienen hetken tälle. Eli luin tämän joskus koulujen alun aikaan(?)
En ajatellut tästä mitenkään erityisemmin kirjoittaa, koska tämä on tavallaan elämäkerta.

Minä, kuten varmasti moni muukin, seurasin Saaran X Factor matkaa viime vuonna. Kun näin tämän kirjan kirjastossa ajattelin lainata sen. 
Kirja oli aika tiivis, eikä ehkä sisältänyt tietoa yhtä paljon, kuin olisin toivonut, mutta plussaa annan varsinkin kuvista, jotka ovat kirjassa hyvälaatuisia, monipuolisia ja kauniita. Kirjassa kerrottaan lyhyesti jokaisesta vaiheesta X Factorista ja lisäksi siinä kerrotaan Saaran lapsuudesta ja nuoruudesta hiukan. Lisäksi kirjassa kerrotaan hieman kilpailun jälkeisestä ajasta. 

Kuuntelin yhdessä vaiheessa myös Saaran omia kappaleita ja minusta on ihmeellistä miten näin lahjakasta ihmistä ei ole huomattu Suomessa ennen näin isoa juttua. Ihailen Saarassa sitä, että hän ei pelkää olla oma itsensä. No fear motto on sellainen, mistä meidän jokaisen tulisi oppia. Ei kannata pelätä turhia juttuja vaan mennä no fear asenteella kohti uusia haasteita ja pitää yllä uskoa unelmiin💜Mukavaa syksyn jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti