perjantai 5. helmikuuta 2016

Pimeän piiri (L.J.Smith 1991)

"Vampyyriklassikon neljäs osa

Edes kuolema ei voi heitä erottaa.

Elena Gilbertin uhrauduttua Fell's Churchin pikkukaupungin asukkaiden ja häneen rakastuneitten vampyyriveljesten, Stefan ja Damon Salvatoren, puolesta kaupunkilaiset haluavat palata arkeen niin nopeasti kuin mahdollista.

Elenan paras ystävä, Bonnie, alkaa pitää vampyyripäiväkirjoja. Hän aavistaa, että jokin entistä pahempi voima uhkaa soluttautua Fell's Churchiin ja altistaa kaupungin asukkaat suureen vaaraan.

Elenan ystävät joutuvat kutsumaan komeat vampyyriveljekset apuun ja takaisin kaupunkiin. Mutta voiko petomaiseen Damoniin luottaa? Kun Bonnielle selviää, etteivät he voi Damonin lisäksi luottaa edes vanhoihin ystäviinsä, hän ymmärtää kaupungin ajautuneen kuolemaakin kauheampaan ansaan..."

Okei... Luin tämän kirjan niin monta viikkoa sitten etten enää muista kaikkia asioita mistä piti kirjoittaa. Kirja oli jostain syystä erittäin uuvuttava ja minulla meni monta viikkoa lukea se. 
En tiedä johtuiko se siitä että tämä kirja toi mieleen edelliset osat. Samat henkilöt. Samat paikat. Samanlaisia synkkiä voimia.  
Kuitenkin aijon luultavasti myös lukea seuraavan osan. Tämän osan luin, koska halusin tietää miten Elenan käy edellisen kirjan yllättävän lopun jälkeen. 
Taas... Kirja oli ihan ok ja kiva tietää mitä hahmoille tapahtuu. Hahmot voisivat kuitenkin olla jollain lailla persoonallisempia. Tuntuu että he hukkuvat kaikkeen kirjassa vallitsevaan synkkyyteen. En tiedä olisivatko mielipiteeni eri jos en olisi katsonut sarjaa.
Ehkä. Mutta olen silti tyytyväinen että olen katsonut. 
Tosi hyvä ja koukuttava :)
Kannattaa lukea jos haluat tietää mitä Elenalle tapahtuu ja jos olet lukenut edelliset osat.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti