sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Valittu (P.C. Cast ja Kristin Cast)

"Sinut on valittu- oletko valmis? Astu yön talon viettelevään maailmaan!
Nyt kysytään Zoey Redbirdiltä luonteenlujuutta: hänen paras ystävänsä on muuttunut hirviöksi. Jotain on tehtävä pian, ennen kuin Stevie Rae vaipuu lopullisesti pimeyden voimien valtaan.
Zoey joutuu selviämään yksin, sillä tämä verenkarvainen salaisuus olisi muille Yön talon asukkaille hengen vaarallinen. Taakka on raskas ja vihollinen on mahtava, mutta Zoey on jumalatar Nyksin valittu. Entä kuka onkaan hänen oma valittunsa? Ohjaako häntä järki, tunne vai sydämen humalluttava lyönti? Kolme poikaystävää on yhtälö, joka johtaa vääjäämättä katastrofiin..."

Zoey viettää syntymäpäivää ankeissa tunnelmissa. Äiti ja isäpälli ärsyttävät ja lahjatkaan eivät miellytä, koska kaikki on joulu aiheista. Onneksi on isoäiti, joka ymmärtää Zota ja tuo lahjaksi Draculan ensipainoksen.Mahtavan lahjan aiheuttama onni haihtuu kuitenkin pian, kun Zoey kohtaa taas elämänsä ongelmat. Yön talossa liikkuu hirviömäiseksi muuttuneen Stevie Raen lisäksi myös muita pahoja voimia, sellaisia joita Zoey ei voisi kuvitellakkaan voittavansa. Ystävyyttä koetellaan ja Zoey yrittää selvittää solmua, joka tuntuu mahdottomalta aukaista. Kolme poikaystävää ja Zoeyn leimautuminen ihmispoikaan eivät auta asiaa...

Lukunäyte s.48:

"Olin katsonut Stevie Raen kuolevan kerran. En aikonut kokea sitä toiste. 
Mutta ennen kuin pääsin hänen luokseen ja ehdin kietoa hänet syleilyyni (pidättäen samalla hengitystäni) ja kertoa, että muuttaisin kaiken jälleen hyväksi, roskasäkki vaikeroi ja liikahti, ja tajusin, ettei Stevie Rae penkonutkaan roskia, vaan puri puliakkaa kaulaan!"
  
Sivuja: 301
Arvosana: 9+

Tässä sarjassa on parasta se että koko ajan tapahtuu jotain! Yön talo- sarjan kolmas osa on mielenkiintoinen kirja. Mielenkiintoisen siitä tekevät juuri mahtavat jännittävät juonenkäänteet, ihanan erilaiset hahmot ja tekstin hauska sävy. Siinä on, kuten jo edellisessä tekstissä mainitsin, myös eräs outo piirre ja se on Zoeyn (joka muuten on mahtava ja viisas hahmo) poika show. Tytöllä on kolme poikaystävää ja hän tuntuu rakastuvan ensisilmäyksellä jokaiseen mieheen/ poikaan jonka näkee. Plussaa taas voisin antaa jälleen kerran elementtejen kuvailusta :) 

Suosittelen kirjaa edelliset osat lukeneille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti