tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vampyyripäiväkirjat Korpinmusta (L. J. Smith 1991/2010)

"Rakkaus on hengenvaarallista.
Tänään tapahtuu jotain kauheaa, kirjoittaa päiväkirjaansa kaunis ja suosittu Elena, joka on kyllästynyt elämään pikkukaupungissa, jossa ei koskaan tapahdu mitään. 

Stefan: kouluun saapunut mystinen uusi oppilas, jonka tavattuaan Elena tietää olevansa mennyttä.
Damon: Stefanin kostonhaluinen veli, joka tulee ottamaan mitaa vampyyriveljestään. 

Kohtalokkaan rakkauden myötä pimeys herää henkiin ja paha hiipii virginialaiseen pikkukaupunkiin Fell´s Churciin."

Lukuhaaste kirja 3 kirja kirjailijalta, jonka tuotantoa en ole lukenut ennen (Kohta 1) :)

Takakansi teksti ylhäällä kertoo kirjasta tarpeeksi. Kirjassa tapahtui yllättävän vähän. 

Kerrankin pääsen sanomaan (Kirjoittamaan :)) että pidän tv- sarjasta enemmän kuin kirjasta! Olen katsonut vampyyripäiväkirjojen ensimmäisen kauden melkein kokonaan ja mielestäni kirja ei ollut yhtä hyvä kuin sarja. Elena, yksi lempihahmoistani on kirjassa suosittu, itserakas ja jopa ilkeä koulun kuningatar. Sarjassa hän on ystävällinen ja ajattelee kaikkia aina ennen itseään. Muita suosikeitani ovat Damon, Bonnie ja Stefan. Ensimmäisessä osassa tosin ei paljoa Damonista kerrota. Pidin myös Katherinesta ja Stefanin ja Damonin synkästä historiasta.

Lukunäyte s.29 
"Elena seurasi sivusta, kun Stefan poistui luokasta. Poika oli tunnin alussa tarkoituksellisesti vältellyt hänen katsettaan.Hän oli tahallaan jättänyt Elenan vaille huomiota, ja kaiken lisäksi se tapahtui Elenaa jatkuvasti haukan lailla vahtineen Carolinen silmien edessä. Kyyneleet kirvelsivät Elenan silmiä, mutta hänen mielessään jyskytti vain yksi ajatus. Elena aikoi saada Stefanin itselleen, vaikka se koituisi hänen kohtalokseen. Hän ei lakkaisi yrittämästä, vaikka se koituisi heidän molempien kohtaloksi."

 Ensimmäisessä osassa tosiaan tapahtui oikeastaan mielestäni aika vähän. Aijon lukea myös seuraavan osan, koska ehdin jo lainata sen kirjastosta. Suosittelen kirjaa vampyyrien ystäville. :)










 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti